Post_1
И тази година, провокирам у вас желанието за създаване на красивото, а не за отнемането на живота му. Предлагам ви таздекемврийската селекция за вдъхновение на тема – коледно дръвче.

Със сигурност част от нещата сте ги виждали, може дори и всичките. Вярвам обаче, че никога не омръзва да гледаме идейни и леко откачени елхички. Наслаждавайте се в очакване на моето предложение за направи си сам елха, което се базира на видяното тук, на изровеното в килера и на възможностите на моите къде повече или по-малко сръчни ръце.

Е нека зяпането да започне с няколко класически предложения, следвани от тук таме по-изтрещяните:

Post_paper tree 2.1
Post_paper tree 2.2

Една идея доста близка до класическото коледно дръвче, но малко в зоната на здрача защото елхичката хем е там, хем обаче е невидима и безплътна:
Post_3

Малко плат и велкро, не са нужни особени умения и си е направо детска игра тази елха:
Post_4

Ако сте в дилема дали да е 2D или 3D ето един среден вариант, говоря за картинката по средата нали да не си помислите друго:
Post_5

Предложение за любителите на филца и копчетата:
Post_6

Излишните вестници могат чудесно да влязат в употреба дори и да нямате камина, всъщност това с камината не е много еко нали се сещате класацията за въздуха в ЕС и как нашенския е най-запрашен. Вярно там доста голяма роля играят въглища и други алтернативни форми на огниво и енергия, абе и редица други процеси де, ама май многооо се отплеснах та замлъквам дивейки се пред тази златна или по ваш избор елха от непотребни листи:
Post_paper tree_7

Това предложение е за живущите в близост до морета и океани или пък нещо по-сладководно като реки и езера:
Post_8

Ако ви се намира повечко място във всекидневната и разбира се няколко гуми от трактори, фадроми и други тям подобни:
Post_9

И в случай, че не сте намерили елхата по вашия вкус и подобие или искате още, и още и още. Ето тук и тук може да разгледате селекцията от предходни години.


| RSS feed for comments on this post

Comments are closed.