Наистина добри новини – събота и неделя времето ще е супер, вярно ще е леко хладно, но пък моята оферта е сгряваща. Колеги, съграждани, приятели – днес ще ви агитирам, спокойно не започвам предизборна кампания, агитацията ми е за друго.

Бързо си признайте, колко от вас знаят, че от 23 до 31 октомври се провежда общоградското есенно почистване. Всъщност ще се проведе, ако аз и вие се включим. В противен случай ще си остане само на хартия, като едно добро политическо намерени. Като се замисля, това е един от малкото случаи в които ние като граждани можем да се включим в правенето на политика, като за начало зелена политика, а после кой занае :) . Пък и когато участваш, а не си просто страничен наблюдател и коментатор, можеш да критикуваш градивно, да изискваш и да си коректив. Ама вие това си го знаете, затова приключвам с проповедта за екологично и гражданско самосъзнание. Щом сте част от еко-ехо значи сте достатъчно буди за да промените нещо, било то и само градинката зад блока като начало.

Аз лично смятам в неделя да поизчистя малко около дома си, а ако ми е минал махмурлука от съботния рожден ден и сватба, току виж съм изчистила и в къщи :)
И в тази връзка искам да поздравя баща си за 60-тата му годишнина и да знае, че цялото семейство много го обичаме и точно затова няма да се отърве от нас поне още 60 години – Жив и здрав да си татко. А на бъдещото семейство Маринови – дано сте много щастливи. Честито и на останалите, вие сте свестни хора щом сте / ще се включите в есенното почистване. Някой би казал, че това е нещо малко и незначително, но за мен е важно пък, 10х.

За малко повече инфо относно есенното почистване във Варна, вижте тук. А за тези които не са от Варна, мисля че е излишо да споменавам че също могат да подемат инициативата с почистването там където са. Приятни почивни дни и дано съберем много боклук.


| RSS feed for comments on this post

Comments are closed.