Post_00

Така Коледа попремина и ако последиците от тазгодишните семейни празненства не са фатални и са що годе обратими то не е ясно как ще стоят нещата около нова година. За това предупреждавам от рано умната с алкохола и фризьорите особено в комбинация двете могат да доведат до трайни увреждания. И ако не ме взимате на сериозно, то нека снимките заговорят вместо мен:

Post_01

Post_02

Дам това някога си беше нормално прасе преди да го информират, че тази Коледа не е изтеглило „късметлийското билетче“ за пътуване до далечна дестинация и ще дочака нова година. Е трудно е да се каже дали след тази прическа обаче, ще успее да се вреди за фурната следващата Коледа тъй като стреса от срещата с огледалото ще направи твърде жилаво и токсично месото му. Е може и да е на късмет.

Вижте при петела нещата са по-различни. Той е мъж на фризьор и е смел. Е понякога смелостта не само граничи с глупост ;)

Post_3

Post_04

Продължаваме с домашни любимци, които се опитват и за жалост понякога успяват да заприличат на стопаните си, реге раста куче,по известно сред познавачите под кодовото название пули и конче вихрогонче с къдраво бретонче:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Post_06

И живото доказателство, че една и съща прическа стои различно, на различните физиономии. Ето и няколко сполучливи гиздави примера.

Post_07

Post_08

Post_09

Post_10

Post_11

Post_12

Разбира се това е шега. На природата, но шега :) Тези животни са си по рождение такива, а ние имаме избор. И все пак внимавайте с къдрина, машата и домашната гроздова тия дни ;)

Весело посрещане на 2014 г. ако годината е такава каквито са първите й минути, то нека е усмихната, искряща, с много обич и бодър дух.


| RSS feed for comments on this post

Comments are closed.