Тъй като е криза и по-стара традиция ние българите действаме особено нелогично, сигурно има и такива сред вас които са на тема ремонт на жилището или поне подмяна на мебелите. Но дори и да не ви предстоят крупни промени на интериора в дома, ви предлагам няколко решения за освежаване на кухнята, терасата или пък трапезарията – преценете сами, за къде са подходящи моите предложения днес.

Artist For Humanity (AFH) са група артисти от Глендейл и Бостън, които събират деца и им помагат да направят първи стъпки в изкуството. Един техен проект за финансиране на дейността им са еко мебелите.

Основната идея е да се използват ненужни материали, които всеки от нас получава ежедневно в пощенската си кутия. Така досадните брошури, каталози и списания могат да получат нов живот и форма, за тази цел подредените хартии се покриват с водоустойчиви, нелетливи органични съединения – естествени смоли. Създадената по този начин повърхност е устойчива и лесно се почистване с други природосъобразни почистващи препарати.

Колекцията се нарича ReVision и включва маси и столове създадени от младите артисти. Всички мебели от нея са уникални. Цените варират от 275 до 650$, ако проявявате интерес вижте тук.


Тези мебели са много удачни както за оформление на интериора в частен дом, така и в обществени помещения, като кафенета, офиси и др. Признавам веднага си представих как такива мебели ще са перфектен детайл, завършват концепцията на рекламна къща занимаваща се с нестандартна реклама – те ще са своеобразна реплика от типа “ехо стандартната реклама умира, погледнете към новите методи, които ние предлагаме”.


| RSS feed for comments on this post

Comments are closed.