Само за смелчаци

Готови ли сте? Готови ли сте за пролетта?
Тя идва, но дали сме наистина готови за нея. Всичко се раззеленява, развива, разцъфва и развихря. За това хващайте лопатите и ходом марш към градината. А за тези които нямат градина – вземате две лопати и марш към моята градина. Приемат се също косачи и сеячи. В краен случай, ама много краен може да се погрижите за стайните си цветята или моите стайни или поне това което е останало след зимата.

Време е да се усмихнем, идват събота и неделя и чудесната възможност да разведрим дома, градината и настроението си с малко зеленина и много идеи. Ето някои простички и не чак толкова:


Идеята е добра особено ако го дарявате на човек който обича да си изкарва гнева хвърляйки саксии. Така няма да ги хвърлят по вас, а всъщност ще трошат директно вас ;). От друга страна подаръка наистина си го бива, представете си своето лице с някоя от тези зелени прически.

Продължаваме с антигравитация, която се появява след определен брой изпразнени бутилки вино:

Ако ви се намират повечко саксии и ветровит балкон от където да ги провесете това е точно за вас

Продължавам с последните зелени модни тенденции за сезон пролет-пролет:

Ако и вие сте сръчни като мен, и на седмицата трошите поне една чиния или чаша, то използвайте тази своя „дарба“ креативно:


Е това бе наистина зелено 😉

Ако не сте се изморили след направата на горните идеи, ето ви черешката – разбивача на нерви, но усилието си заслужава стига някой да не реши да мине през поляната:


| RSS feed for comments on this post

Comments are closed.