Темата със снега е много актуална, обаче не и за Варна. Явно западна България пак задмина източна и заграби всичкия възможен сняг, та до нас достигнаха само 1-2 сантиметра за 1-2 часа. Та видяло се е, че няма да карам ски по пешеходната зона от Община Варна към централен плаж и за това вземам нещата в свои ръце… Вадетеееееее ножицитееееееее 🙂


Тов с лисчето по-горе е само тест, подострете ножиците защото ще имат по-сериозна задача – ще произвеждаме снежинки. Не знам за вас, но аз вече прекрачила около половината от житейския път чак тази седмица направих първата си снежинка от хартия. Наистина не е сложно, не е страшно .. стига да му видиш цаката. Еми ето я и нея:


Е това е на кратко, този урок може и да се повтаря за пореден път … даже дано да се повтаря. Повтаряйте, повтаряйте и пак повтаряйте докато се получи истинско заскрежаване и заснежаване. Примерно нещо такова:

Експериментирайте, ръфайте с ножицата и правете всякакви, всевъзможни чупки и форми. После ми ги пратете на един истински снежен облак 🙂

И да не мислите, че съм забравила – Честит Никулден! И не забравяйте – дръжте рибата на студено или направо на заскрежено.


| RSS feed for comments on this post

Comments are closed.