На 6-ти септември, написах статия, в която ставаше дума за организирането на различни кампании и резултатите от тях. За жалост не успях да намеря достатъчно разнообразна и пълна информация за всичко онова, което се е случило през настоящата и изминалите години. Съвсем не случайно попаднах на едно приложение, чиято цел е географски да локализира различни събития на различни хора, организации и групи. Замислих се колко удобно би било за мен, да ползвам едно такова приложение и да намеря нужната ми информация, за това дали утре има кампания по почистване в Морската градина или пък дали плануваната от мен инициатива за озеленяване на градинката пред бл.108 в кв.Младост няма да се дублира със сходна на нея в същия район на Варна или пък с друго значимо събитие. Ето защо когато разбрах за mapEvents.net се зарадвах, защото ако повече хора и организации започнат да го ползват активно като мен, няма да се получи дублиране на събития, по-лесно ще могат да се организират такива, хората виждайки колко добри инициативи има ще се ентусиазират да мултиплицират ефекта от тях и т.н. и т.н.

Днес искам да ви представя on-line приложение, което ползвам от известно време mapEvents. И ако не сте разбрали бих искала да ви ентусиазирам, да го ползвате и вие, защото считам че това е хубава инициатива, която е подходяща както за организирането на кампании, така и на купони. Мисля, че всеки ще намери нещо за себе си в това приложение. mapEvents може да ви покаже, кога съседската пие кафе и си търси компания или пък да ви помогне при събирането на мераклии за една игра на карти на плажа. Независимо дали вие създавате събитията или сте от хората които имат 2 свободни часа и искат да ги разнообразят с нещо, в техния квартал, това приложение може да ви е в услуга.
Май пропуснах да спомена, че тези които са част от „сектата” наречена facebook могат да ползват mapEvents директно от там и да получат повече инфо от фен страницата на приложението, а за останалите: mapEvents.net.

И накрая да спомена, че неслучайно пускам статията на днешния ден, тъй като 30-ти септември е рожденият ден на основния разработчик на приложението. Ами честит празник и успех на начинанието от мен!


| RSS feed for comments on this post

4 коментара

 1. 1 lilia
  2010 сеп. 30

  Не успях да регистр.СЛедобяд-отново.Тръгвам да работя.

 2. 2 Антова
  2010 сеп. 30

  Ей сега ще се скарам на разработчика, да погледне къде е проблема. Спорна работа от мен Лили и аз се връщам на бойното (работно) поле 🙂

 3. 3 Antova Mariya
  2010 сеп. 30

  Имам отговор от mapEvents.net, на мейла който си посочила трябва да си получила „ключ“ за активизиране на профила ти. Ако го няма в основната папка, може да е при спама.

 4. 4 Разработчика
  2010 сеп. 30

  Благодарим ви за отделеното ни Фнимание, трогнати сме та чак ш’са разплачем 😛
  /me отива да прави събития в mapEvents