Елха за морските чеда

Post_1

Така, с всеки изминал ден шансовете да имаме сняг за Коледа намаляват. Говоря за Варна нали, предполагам състоянието е същото и в Старо Оряхово, Обзор, Бяла, Поморие, Равда, Несебър, Ахелой, Бургас и т.н. и т.н. Така де имаме си море, може да се каже че и лято, въпреки че познавам доста варненци които по-често стъпват зимата на плажа, обаче си нямаме Коледа. Такава снежна на парцали или ако си имаме то е доста рядко и обичайно доста бедствено. Ама пък това си има и предимства, защото почти всеки си има шейна дори и да няма сняг въпроса е че сме подготвени и в бойна готовност. Обаче и Коледа без сняг, си е доста добра Коледа. Особено ако се осети общия празничен дух и настроение.

И ето ти идея за най-морската елха, която може би само по черноморието и топлите места е възможна. Елха от шейни:

Post_2_5-537x365

Е идеята е леко открадната разбира се, така добронамерено по съседски както се казва. Всъщност тази Коледа Будапеща грейна с тази идея, а тя наистина е сгряваща особено ако палнеш свещичка или две 😉 Или просто изчакаш до вечерта за да пуснат светлинките.

Post_5

Макарче на мен лично повече ми харесва елхата през деня. Рядко срещаноявление, защото повечето са атрактивни точно вечер заради светлинките, окрасата и т.н. Да ама тази коледна елха е необичайно по всичко. 365 дървени шейни, издигащи се на височина от 11 метра е дело на студиото Hello Wood . Браво на тях и още едно браво за това че шейните ще бъдат раздадени на деца от SOS детски селища в Унгария.

Post_4

Ами това е Коледа, да накараш някой да се усмихне и да се почувства обичан.
Весело Рождество!


| RSS feed for comments on this post

Comments are closed.