Две седмици и два дни до Коледа, време е да заредим лека полека сетивата за празниците и да се подсилим в началото на седмицата. Защото въпреки оставащото малко време има доста работа за вършене. Е нека презаредим батериите с едно красиво и вкусно изкуство дело на Carl Warner – фотограф, художник и със сигурност ценител на вкусната храна.

Идея нямам какво ще е на коледната трапеза на г-н Уорнър, но знам какво трябва да има всяка Коледа:

Не е най-важното, но винаги всичко започва около това – вкусната и разнообразна храна
foodscapes_6

След като хапнем и пийнем душата ни се отпуска и се размечтава било то за нови и непознати места или пък изплуват мили спомени от миналото, където някой ден бихме искали да останем завинаги:
milky-mountain

carl-warner-foodscapes10

Независимо обаче дали говорим за минало или за бъдеще Коледа носи надежда и стремеж, усещането че всичко е възможно поне за миг, точно този:
carl-warner-foodscapes20

More-of-Carl-Warners-Foodscapes_3-l

prsut3

Е да все пак Коледа те първа предстои и докато достигнем до този вълшебен миг, в който усещаме че можем ни дебнат изкушенията на големия град, пазаренето, вкусотиите и цялата тази дандания преди истинското:

HC2dLPG0KS

pink-sweets_2392485k

А мига го има наистина и точно този човек ни показва, че вълшебствата съществуват, а най-хубавото е че ние сме техният творец:
Carl-on-Lettuce-Seascape-Set-SmallWeb


| RSS feed for comments on this post

Comments are closed.