Зелено non stop

Аз съм от онзи тип хора, които обичат да мислят няколко крачки напред. За това ако скоро почна да ви говоря за пуловери, не се притеснявайте за психическото ми здраве, просто все по-често се сещам, че и зима може да дойде. Понеже едва ли има човек който не обича свежестта и зеленината на топлите месеци харесах една идея, която да запази спомена за тях жив и през не толкова живия зимен сезон. Идеята е за маса. Какво е общото между зелените топли дни и масата?
1. По-чести събирания с приятели, предимно около маса
2. По-чести събирания с приятели, предимно около маса на открито

И за да не занемарим социалния живот през зимата, трябва на време да създадем нужните условия и среда, за по-чести събирания. Ключа към постигането на тази цел е предразполагащата маса максимално напомняща за уютните летни месеци на открито. Ето я и нея:

Маса и градина в едно. Когато видях тази красота се сетих за един човек, който много обича растенията, и никога не й достига място за всички саксии и саксийки, растения и растенийца. Масата-градина безспорно е едно удобно решение за поне 4 стайни цветя, които разбира се следва да не са много придирчиви към светлина и течение. И все пак си мисля, че една такава маса-цвете, ще стои най-добре на стая с големи прозорци и много светлина, по възможност със южно или източно изложение. Където и да я поставите, ще си гарантирате поне 2 неща: неповторима атмосфера и въздух с една идея по-чист.

Всъщност тази еко мебел се казва The Plantable и включва 4 саксийни крака, засадени с лоза, домати, грах (важното е растението да е по-увивно и по-кулинарно). Върху тях има плоскост от английски дъб. Барната работа и то ръчна изработка. И понеже идват празнични дни и следователно гастрономически, моята препоръка е залагайте на зеленото и екологичното. Повече растения както на масата, така и около нея.


| RSS feed for comments on this post

Comments are closed.