Честит празник, честит 24 май! Пожелавам Ви много прочетени книги и реализирани идеи, вдъхновени от тях. И понеже вдъхновението е страхотно нещо, реших да помогна то да ви връхлети и помете.

Основно задължение на една книга, поне според мен е, да ни провокира да мечтаем и да освободим духа си за да иде до такива кътчета на нашето собствено съзнание, за които не сме и подозирали. Не знам дали ще успя да ви причина нещо такова, но поне ще помогна на очите ви да видят такива приказни места в реалността, които няма как да не освободят духа ви и да не ви накарат да помечтаете. Става дума за дървета, които са в основата на живота, те ни дават кислород, вода, почва, храна и книги. Освен това те създават и дом за тялото и за духа. Ето ги и доказателствата, уникални и от цял свят. Добре дошли в дома на дърветата, идеалното място за усамотяване с приятна книга в ръка.


Тази къща кацнала на дърво е дело на Blue Forest Tree Houses


Тази къщурка се казва Temple of the Blue Moon в Сиатъл


Trillium Treehouse, 200 квадрата къща върху червен кедър, прелест от прозорци.


Secret Garden Treehouse


Finca Bellavista Treehouse, Коста Рика
Горните четири къщи са дело на Pete Nelson – писател, фотограф и строител. За останалите нямам информация, но не знам дали ви е и нужна 😉


Дело на Joel Bubba Smit

Не случайно като деца четем приказки, за да може като пораснем да ги реализираме. Успех с вашата приказка!


| RSS feed for comments on this post

Comments are closed.