Лято е и белия цвят е популярен , но следващото ми предложение е толкова зелено, че по-добре не носете бели дрехи ако ще го ползвате. В последния месец, много се изговори за Бургас. Често пъти срещах сравнения между този чуден южен град и Варна. Някои бяха доста обективни, други политизирани, но истината си е истина и ако на варненци не ни харесва трябва да поработим за да я променим. Накратко Бургас изглежда все по-добре и все по-примамлив и тъй като идват избори реших, че мога да се възползвам от тези два фактора с едно предложение – доста зелено и с мирис на прясно окосена трева.

Мебелите от дърво са нещо красиво, но доста стандартно

Мебелите от живо дърво са нещо интересно

Но мебелите от трева са вече нещо наистина свежо.

Основното им предимство е че не вредят на природата, защото са част от нея. А най-голямото удобство е, че всеки може да си ги направи без големи усилия.

Крайния резултат е наистина свежа мебел на открито, за която няма да се притеснявате ако внезапно завали. Аромата на окосен диван пък, ще ви спести от ароматизатори и не на последно място няма как да не привлечете погледите.

Връщайки се към началните редове, правя следното пояснение. Варна може да бъде още по-красив и комфортен град, и идеалния момент да го направим такъв е точно сега. Предизборната кампания вече започна, и аз нямам нищо против да дам няколко предложения за привличане на вниманието. Това е едно от тях – мебели от трева в Морската градина, бързо, евтино и ефектно (любимата комбинация за лесна политика).


| RSS feed for comments on this post

Comments are closed.