След “разчистващата” събота, спокойно можем да се отпуснем, да се отпуснем върху тоалетната, но не каква да е, а душ-тоалетна. И ако си мислите, че съм иронична, саркастична и т.н., съвсем съм си сериозна – поне за сега. Изобретяването на по-добро цокало си е все изобретение та даже такова от първа необходимост въпреки, че няма да е по джоба на всеки поне за сега. Philippe Starck е създал на SensoWash – тоалетна-душ, при която тоалетната хартия остава в миналото. Производителите на този продукт казват, че това е най-екологичния, естествен и хигиеничен начин за почистване – водата. Така наречения “душ” има различни режими: душ за дамите, душ за дупета (не знам това за мъжете ли се отнася само :)) и режим за подсушаване. Освен всичко това тоалетната има подгряваща се седалка за студените дни и месеци. И последно, най-приятната част тоалетната-душ се самопочиства, което я прави удачна за хора без домашна помощница, за мъже ергени, жени с по-дълъг маникюр и за тези които са по-мързеливи, изобщо спестява време на всички нас – заети и забързани хора. А “За къде ли бързаме?” и с “Какво сме заети точно?” ще оставя тази загадка на философите и по-будните от вас, аз още си дремя.

Тоалетната-душ е уникална не само със своите бонус функции, но и с електроника, поне така твърдят специалисти – управлението е дистанционно или както е модерно, SensoWash е с wireless панел за управление.

Който иска, да получи малко повече информация за тази тоалетна-душ, нека цъкне тук. Аз вече го направих и първото което прочетох бе “SENSOWASH® – THE NAME SAYS IT ALL. BECAUSE SENSOWASH® COMBINES CLEANING WITH FEELING. След като прочетох тези редове се сетих за две други статии, които са тематични в случая: „Дзен и изкуството да си обършеш гъза“ на Иван Стамболов и „Трябва ли“ на Димитър Павлов, все пак всички знаем че в началото е осирането (да се извинявам ли за израза?).

Това което ми остава да кажа е, ползвайте всичко по предназначение: улици, кошчета за боклук, градинки и тоалетни, дори и да не са свръх модерни и екологични.


| RSS feed for comments on this post

Comments are closed.