Честита 2014 година и за много години – в които по-възможност да сме здрави и усмихнати останалото от пожеланието е по-надолу!

Natural Chocolate

Дали по-първия ден от годината се гадае за цялата не знам. Но знам, че ще е такава каквато си я направим, ето защо предлагам да я направим по-натурална, по-ароматна, по-екзотична, доста здравословна, но и вкусна с доза лукс и класа. С други думи като истински бутиков натурален еко черен шоколад. Не крия пристрастия както към черния шоколад така и към някои медии. Но когато тези две неща се комбинират в една статия която освен, че ухае на черен шоколад и здраве е пропита от край до край с ентусиазъм и доза мечтателност то няма как да не я споделя. Защото хубавите неща, са най-сладките като биват с поделени. Дано през тази година успеем да споделим заедно колкото се може повече хубави идеи, добри практики и ентусиазъм. А ако има и доза вкусна храна не само за ума още по-добре.

Ето я и статията на в-к Дневник с автор Татяна Димитрова която няма начин да не ви зареди с доза ендорфин 🙂 Все пак е част от поредицата им „Истински истории“. Е да ви е сладко с Чисто щастие от черен шоколад


| RSS feed for comments on this post

Comments are closed.