Пазите ли си старите куфари?


И тази седмица преваля. Времето си лети ли лети и в един момент хубавите ни вещи са вече демоде. Единия вариант е да ги поосвежим, другия да ги изхвърлим, но пък това второто не е никак природно и икономически оправдано. Първо още боклук на сметището, после разход на ресурси за производството на новия вариант а и разход на пари за покупката му. Има и още един трети вариант, просто да променим предназначението му. Та вадете старите куфари, защото шведа Bo Christian Larsson ще ни направи една бърза демонстрация, за това как можем да ги вмъкнем в ежедневието си.

Предполагам и вие като деца сте обичали да надничате в стария гардероб, скрин, сандък или куфар на баба. Е сега децата са малко по-различни, но пък не пречи да им дадем възможност да се докоснат до нашето детство. За целта ви трябва стар куфар и малко архитектурни познания или просто чувство за естетика. Целта е да се постигне нещо такова:

Вие избирате архитектурния стил, а може да го направите заедно с вашите малчогани, тези на съседите или на някой друг. Важното е да стане строителната бригада. Че някои куфарни градежи, са наистина мащабни.

Разбира се подобен „нов“ куфар може да служи както за игра на децата, така и за готино интериорно решение. Все пак това си е изкуство.

До тук с шведа. Ако сте от по практичните ето едно решение на проблема с това къде да държим куфарите докато не сме на път. Ами в банята много ясно 🙂Поне е сигурно, че така никога няма да си забравите четката за зъби, когато тръгвате на път.

Всъщност има наистина много варианти за трансформиране на куфара от нещо старо и непотребно в нещо ново и красиво. Шкаф, стол, маса, лавица, легло и дори диван са някои от възможните варианти за трансформиране:

Въпреки, че е четвъртък ви пожелавам една куфарна събота и неделя, което ще рече че имате 2 възможности: или стягайте куфарите за път или за нова нетипична употреба. И не забравяйте, че правилото е едно: След това задължително да се похвалите 🙂


| RSS feed for comments on this post

Comments are closed.