Подаръци, подаръци, подаръци. На мен лично ми е омръзнало да умувам, измислям и търся подаръци. Особено в този трафик на вън: по улиците, моловете и магазините. Това което ми липсва, преди празниците е домът и семейството, усещането че ги има, че са наоколо, че мислим един за друг, че сме заедно и че ни предстои нещо уникално – Рождество Христово. Ето защо предлагам да запретнем ръкави и сами да направим нещо за любимите хора – от една страна е мило, а от друга е и еко. Сдруги думи, точно като за нас.
Тъй като дамите винаги са с предимство, съм подбрала няколко уникални бижута, които са забавни, оригинални, екологични и мили. Ето ги и тяхТази уникална гривна се прави за 3 – 4 минути. Това от което се нуждаете е една стара вилица, колкото по евтина е тя толкова по-лесно ще работите с нея и клещи. Но най-добре вижте направо видеото:

източник: http://www.starsforstreetlights.com

За тези които предпочитат по-топлите материали, гривната от вълна – още едно много добро попадение.

Е тук, технологията е малко по-дълга, но пък не така силова. За целта ви трябва прежда, куки за плетене и малко повече време защото има пране и съхнене. Подробно описание може да намерите от първоизточника blog.kanelstrand.com, или директно клик тук.

Ние жените сме толкова различни колко различни видове цветя има по нашата хубава земя. Та следващото предложение за гривна е предназначено за любителите на пролетта, цветовете и цветята. Връщаме се отново в www.starsforstreetlights.com

Нежно и лесно за направа, подробности по изработката може да намерите точно тук.

Тъй като 3 е сакрално число, предлагам днес да сложим точката тук. До четвъртък


| RSS feed for comments on this post

Comments are closed.