Всъщност защо казват, че по Коледа стават чудеса? Според мен, ако трябва да си говорим за чудеса най-подходящото време е Великден, какво ще кажете?

В основата на всяко нещо, включително и чудо, е някакво действие или бездействие. Предвид това че предстоят четири почивни дни си мисля, че всеки ще намери време и за двете. Та в момента в който ви омръзне бездействието или стандартните празнични трапезни действия, може да направите едно малко чудо което да разкрасява вашия делник и да го превърне в малък ежедневен празник. Предлагам ви няколко чудновати иде за хранилки на птици, катерици и всякакви други малки животинки, които никога няма да откажат малко храна.

Вярно е, че е пролет и всичко се събужда за живот, но за да се живее се иска енергия. И ако храната започва да изобилства през лятото и есента, то за сега все още животинките разчитат на скътаната зимнина, а по-лакомите от тях на милосърдни дарения. Обаче хранилките за животни носят нещо много по-важно от храната, те имат свойството да обединяват и сплотяват всички онези които се включват в създаването и поддържането на една хранилка.

Абе умни хора сте схванахте ми идеята, за това нека преминавам към свежите и чудати примери.

Нека направим нещичко за другите!
Благодаря за вниманието и хубави празнични моменти 😉


| RSS feed for comments on this post

One Response

  1. 1 Ади
    2012 апр. 12

    Страхотни са! Mисля да стъкмя и аз нещо за пилестите ни приятели 🙂